Hobbel, Karel en Co

Hier gaat Hobbel, Karel en Co over

coverboekhobbelMet je kleine broertje en je eigenwijze zusje moeten spelen omdat verder iedereen op vakantie is. En dan een groot avontuur beleven zonder dat je vader het doorheeft (je moeder uiteindelijk wel, maar ze verpest het gelukkig niet). En als je dan eindelijk op vakantie gaat, neemt je vader onderweg een geheimzinnige liftster mee en wordt het nóg voller in de auto. Dit boek is grappig én spannend!

 

om te bestellen: scroll naar beneden!

Uit de recensie in NRC handelsblad

Hilarische belevenissen van een gezin op vakantie in het zuiden van Frankrijk. Al voordat Hobbel, Karel (Carolina) en Co (Jacobina) met hun ouders op vakantie naar het zuiden kunnen vertrekken gaat weer eens van alles mis. Het ergste is dat het aanhangwagentje met al hun kleren erin wordt gestolen. Dankzij de drie kinderen weten de ouders hun kleren uit het huis van de dieven te krijgen en kan de reis toch beginnen, met het teruggekochte aanhangwagentje. Op de achterbank de drie kinderen met de oude kat Simon, op de voorbank de kibbelende ouders.
De tocht naar het zuiden is ook al niet meteen een groot succes, maar het drietal is heel wat gewend. En met de onverwachte komst van het au pair meisje Eva wordt het nog spannend ook. Eva doet erg geheimzinnig met haar beautycase. Die blijkt vol kostbare juwelen te zitten en dan wordt het toch tijd om de politie in te schakelen.
In dit vrolijke debuut van Liesbeth Jongkind vertelt het oudste meisje Co heerlijk laconiek over hun reis naar Zuid-Frankrijk: Na het tweede stuk mochten we weer naar de wc. Maar hoe dichter we bij het zuiden kwamen, hoe viezer de wc’s waren. Eigenlijk hebben ze in het zuiden helemaal geen wc’s. Ze hebben er een soort douchebakken zonder douche, mét een gat in het midden waarin je moet mikken terwijl je op je hurken zit. Dat mikken kon Hobbel niet zo goed. ‘Volgende keer gaan we wel ergens in het gras plassen,’ zei onze moeder toen ze hem voor de tweede keer had schoongemaakt.

Saaie feiten

Genomineerd voor de kinderboekwinkelprijs 2005
Longlist Nederlandse kinderjury
Hardcover
111 Pagina’s
Querido Kinderboek
ISBN10: 9045100754
ISBN13: 9789045100753

wat kost het?

Het papieren boek (hardcover, uitgegeven door Querido) kost € 7,50. Dat is inclusief verzendkosten binnen Nederland, voor verzending naar het buitenland komt er E 2,50 bij. De ebooks kosten 99 cent per stuk. In het papieren boek staat de tekst van allebei de ebooks. Je kunt betalen met paypal of een creditcard. 

ebook bestellen (pay pal of credit card)

Als je hieronder op bestel drukt, kom je op een pagina met een blauwe knop waarop Afrekenen staat. Druk op die knop. Vul het formulier in dat je dan krijgt. Druk daarna op de knop met kopen. Als je betaling gelukt is, zie je een gele knop met ‘Liesbeth Jongkind – lekker schrijven’ erop. Als je daarop drukt kom je op een pagina waar je het ebook kunt downloaden.

Ik wil het e-book Het Gestolen Karretje bestellen (deel 1) (99 cent) bestel
Ik wil het ebook Naar het Zuiden bestellen (deel 2) (99 cent) bestel

 Papieren boek bestellen (pay pal of credit card)
  1. kies voor Nederland of buitenland
  2. vul je naam en het bezorgadres in
  3. druk op de gele knop met ‘nu kopen’
  4. in de paypall omgeving kun je ook nog invullen wat je je wilt dat ik voorin het boek schrijf (als je dat wilt tenminste)

prijs inclusief verzending
naam:
bezorgadres:Informatie voor je boekverslag nodig?

Kijk ook op www.facebook.com/hobbelenkarelenco

Wat vond jij ervan?

Daar ben ik altijd benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *