Leer lekker schrijven over wetenschap

Schrijf je over wetenschap voor leken of vakgenoten? Een proefschrift, een rapport, een artikel, een non-fictie boek, een persbericht of een scienceblog? En zou je dat beter, sneller en met meer plezier willen kunnen? Maak een afspraak!

Schrijfcoach (wetenschap & non-fictie) 

Ik geef je als schrijfcoach feedback op je tekst (inhoud en stijl) en stroomlijn samen met jou je hele schrijfproces. Mijn klanten zijn o.a. promovendi, onderzoekers, beleidsmedewerkers, wetenschapsvoorlichters en tekstschrijvers. Wil jij ook begrijpelijk leren schrijven over moeilijke onderwerpen, met minder moeite en in minder tijd? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Bel me op 06 – 47 87 40 73 of mail naar info@liesbethjongkind.nl

Wetenschapsjournalist & sciencewriter 

Wil je het verhaal dat je te vertellen hebt niet zelf opschrijven, maar zoek je iemand die dat voor je doet? Ik schrijf al meer dan 25 jaar begrijpelijke, leuke en lekker leesbare artikelen over wetenschap, voor kinderen en volwassenen (hier staan voorbeelden). Ik schrijf veel over ziekte, gezondheid en (bio)medisch wetenschappelijk onderzoek, zowel voor journalistieke media als voor bladen en websites van bedrijven en instellingen.

De Lekker Schrijven Nieuwsbrief

Druk op die knalroze knop hieronder om je te abonneren op mijn Lekker Schrijven Nieuwsbrief, een vrolijke nieuwsbrief over taal, creativiteit, wetenschap en het stroomlijnen van je schrijfproces. Bomvol nuttige tips voor mensen die voor hun werk schrijven en/of voor hun plezier.

 

Ja, ik wil die Lekker Schrijven Nieuwsbrief!