Klanten reviews

Ervaringen van klanten die tevreden zijn over mijn hulp, niet anoniem want dat vind ikzelf niet zo geloofwaardig.

Schrijfprocescoaching wetenschappelijke publicaties

Schrijven en inspiratie zijn een twee-eenheid die waarschijnlijk het best bekend is in relatie tot proza. Echter ook in de wetenschappelijk (schrijf) wereld spelen vormen van inspiratie een rol; op de ene dag schrijf je gemakkelijker dan op een andere dag. Daarnaast zijn er in mijn geval vele “afleidende” factoren die een rol spelen. Soms heb je hier controle over (stellen van prioriteiten) en soms bepalen randvoorwaarden van anderen (deadlines) het gebeuren. Voor mij was het heel prettig om met Liesbeth te sparren over welke interne en externe factoren bij mij een rol spelen. Belangrijk was om voorheen onvermoede factoren te kunnen benoemen en met haar een modus te vinden hoe met dit complex der factoren om te gaan.
Kees van Drunen hoofd ENT research laboratory bij Academic Medical Center (AMC)

Schrijfcoaching populair-wetenschappelijke publicatie 

“Liesbeth heeft ons geadviseerd bij het maken van een jubileumuitgave over 50 jaar hart- en vaatonderzoek. Ze gaf goede tips over de structuur van de artikelen en over de schrijfstijl. Ze gaf inzicht in het schrijfproces, en hoe je dat kunt vlottrekken als het vastloopt. Het was erg fijn om met haar samen te werken!”
Annet Beukema adviseur wetenschapsvoorlichting bij De Hartstichting

Productie sollicitatie-video

“Er was haast. Ik moest een filmpje van 60 seconden aanleveren over wie ik ben en wat ik wil. Liesbeth wist binnen enkele dagen met mij een concept te ontwikkelen, opnamen te maken en die goed te editen. Iedereen die het filmpje ziet is enthousiast. Omdat het filmpje doet wat het moet doen: persoonlijk, verrassend, het pakt je meteen. Wat me ook opviel: ik ben een beginner met het maken van filmpjes, dus zoekend hoe het moet. Liesbeth wist op elk moment heel adequaat in te spelen op mijn wensen en zorgen. En die op een creatieve manier te vertalen, waardoor er steeds iets kwam dat beter was dan ik zelf had kunnen bedenken. En tegelijkertijd wist ze te waarborgen dat we met de gegeven tijd en middelen tot een goed resultaat kwamen. Het was dus niet ‘u vraagt, wij draaien’, maar stevige sparring partner zijn en mijn vragen zo vertalen dat het resultaat steeds beter wordt. Echt fijn werken.”
Otto Reuchlin associé at JS Consultancy

Schrijfcoaching persberichten

Liesbeth heeft mij uitstekend geholpen bij het verder professionaliseren van mijn persberichten.
Inge Kaaijk-Wijdogen Corporate Communication Director bij L’Oréal

Productie bedrijfsvideo’s

Liesbeth heeft voor het programma Klant in Beeld van gemeente Rheden een aantal video’s gemaakt. In de video’s wordt zichtbaar hoe de gemeente Rheden haar dienstverlening aan klanten verbetert (gefilmd vanuit het perspectief van de klant). Het prettige van Liesbeth is dat ze echt meedenkt met de opdrachtgever (waarom willen we een film, wat moet er in uitgedrukt worden) en vervolgens dat heel creatief weet om te zetten in een korte video. De video’s van Liesbeth zijn professioneel van kwaliteit, creatief en verfrissend.

Martin Putman programmamanager/adviseur informatie management at Gemeente Rheden

Schrijfcoaching congresverslag

“Liesbeth heeft mij zeer nuttige adviezen gegeven bij het schrijven van een impressie van een medisch congres. Daarmee een patstelling doorbroken t.a.v. de opdrachtgevers. Dit is maar een voorbeeld. Een geweldig mens!!”
Jan Taco te Gussinklo Innovationcoach, Publicist

Wetenschapsjournalistiek

“Liesbeth heeft een prettige schrijfstijl en is in staat om ingewikkelde onderwerpen toegankelijk te maken voor een groot publiek. Daarbij heeft ze oog voor bijzondere details, zodat ze een verhaal net even een andere draai geeft, waardoor je geen standaardartikelen krijgt. Ze levert haar verhalen op tijd en denkt (desgevraagd) mee over illustraties. Kortom: een freelancer waarmee het fijn samenwerken is.” Irene van Elzakkereditor AMC Magazine

“Complimenten voor het mooi eenvoudig en goed verwoorden van waar we mee bezig zijn. Dat lukt ons vaak nog niet zo goed.”
Maarten van Alphen, promovendus technische geneeskunde (Werkt aan een levensecht 3D computermodel van het mond-kaak-hals-gebied. Door mij geïnterviewd voor AMC Magazine.)

Schrijven webteksten

“Ik vind het echt heel knap hoe jij, in slechts twee gesprekken, de essentie van “mij” hebt weten te vangen. Ik krijg van verschillende mensen terug dat ze mij zo herkennen in de tekst op mijn website, en dat was precies de bedoeling. Dank daarvoor, heel veel dank.” Tanja de Waal, psychotherapeute.

 

tweet minke

 

 

 

 

 

Schrijfcoaching kinderboek

koken voor de keizer

 

Schrijfcoaching webtekst schrijven

“Liesbeth is naast een formidabele en ervaren schrijfcoach een zeer prettig persoon om mee te werken. Positief, betrokken en to the point. Schrijven en herschrijven zit haar echt in het bloed.”
Paul van HoutTrainer Mentale Weerbaarheid