ADVIES

Wil je beter, sneller en lekkerder schrijven? Ik kan je daarbij helpen op de volgende manieren.

Traject Individuele Schrijfcoaching 

Schrijf je voor of over je werk? Voor leken en/of vakgenoten? Zou je dat sneller, beter en met meer gemak en plezier willen kunnen? Ik geef je feedback op je tekst (inhoud en stijl) en stroomlijn samen met jou je hele schrijfproces. Mijn klanten zijn o.a. promovendi, onderzoekers, beleidsmedewerkers, wetenschapsvoorlichters, sciencebloggers en tekstschrijvers. meer weten

Dagdeel Intensieve Schrijfcoaching

Dit is de intensieve variant van het Traject Individuele Schrijfcoaching. Wil je niet zo nu en dan een uurtje aan het stroomlijnen van je schrijfproces besteden, maar er meteen volledig induiken en de rest van de wereld even vergeten? Boek dan een of meer dagdelen Individuele Schrijfcoaching. meer weten

INSPIRATIE

Zie je niet meer waar je heen wilt? Draai je rond in kringetjes? Kun je niet kiezen uit alle mogelijkheden? Of loop je gewoon vast? Het kan dan heel verfrissend zijn om mentaal losgerammeld te worden door iemand die zich nog niet blind gestaard heeft op jouw onderwerp, jouw tekst en jouw aanpak. Door mij bijvoorbeeld.

Frisse blik

Een buitenstaander kijkt er altijd frisser tegenaan. Behoefte aan zo’n blik van buiten? Ik kom graag met je sparren of brainstormen.  Of we gaan samen aan de slag. Ideaal voor als je iets anders wilt dan je altijd doet, maar nog niet helemaal precies weet wàt. Overleggen? Neem contact met me op!

Lekker Schrijven Nieuwsbrief

Ik maak met enige regelmaat een vrolijke nieuwsbrief over taal, creativiteit, wetenschap, het stroomlijnen van je schrijfproces en andere dingen of mensen die ik zelf inspirerend vind. Bomvol nuttige tips voor mensen die voor hun werk schrijven en/of voor hun plezier. Neem gewoon een abonnement!

Ja, ik wil die Lekker Schrijven Nieuwsbrief!