Contact met Liesbeth Jongkind

Hieronder zie je de manieren waarop je mij kunt bereiken. Bovenaan staat de manier waarmee je waarschijnlijk het snelste contact maakt, onderaan de manier waarop het waarschijnlijk het langste duurt.

06-47874073

Dit is mijn mobiele nummer. Daarop ben ik het best bereikbaar.

info@liesbethjongkind.nl 

Dit is mijn mailadres. Ik ben heel goed bereikbaar per mail (ik check hem nog steeds meerdere malen per dag, hoewel ik wel van plan ben dat af te gaan leren) en ik vind e-mail zelf ook een erg prettig medium. Wel houd ik erg van korte, duidelijk mailtjes met een subjectregel die klopt. Zodat ik meteen weet waarover je mail gaat en niet hoef te zoeken naar de reden dat je me mailt of naar wat je wilt dat ik doe na het lezen van je mail.

nl.linkedin.com/in/liesbethjongkind 

Dit is mijn LinkedIn profiel. Zo kun je me ook bereiken, via een bericht (als we al gelinked zijn) of een verzoek om te linken. Dit vind ik eigenlijk best handig.

020 – 363 88 03

Dit is het nummer van mijn vaste telefoon. Maar ik ben niet altijd thuis.

www.facebook.com/liesbeth.jongkind 

Je zou het ook met een berichtje via facebook kunnen proberen. Maar gewoon mailen is eigenlijk het handigste.

@jongkind

Dit is mijn twitter account. Ik zou een mailtje moeten krijgen als je me een berichtje (DM) stuurt via twitter, maar dat werkt niet. Dus je kunt me beter direct mailen.

Voicemail

Soms neem ik niet op omdat ik de telefoon niet hoor. Dan ben ik bijvoorbeeld aan het fietsen terwijl de telefoon in mijn rugzak of mijn binnenzak zit. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je terug zodra dat kan. Soms blijven mijn voicemails een dag ergens in de lucht hangen voor ik ze krijg.